SPOON SZERVEZET

Szabó Ákos

szakmai vezető

Semperger Szabolcs ügyvezető igazgató

Semperger Szabolcs

ügyvezető igazgató

KONYHA

Spoon konyha csapat
Fekete Tibor<br />
Executive chef

Fekete Tibor

Executive chef

 

Mint Executive chef, feladatom a márka hosszú távú képviselete és fejlesztése. A vendéglátás szenvedélye már fiatalon megfogott, és az eltelt évek alatt egyre mélyebb tudássá vált. A munkámban azt kedvelem, hogy megőrizhetem és újra felfedezhetem az elfeledett tradíciókat, miközben egyfajta tájékozódási pontként szolgálok a csapatnak. Büszke vagyok arra, hogy képviselhetem a Spoon márkát, és egy tehetséges konyhai csapat élén állhatok. Szabadidőmben ismerkedem a szakmám minden aspektusával, mert szívügyemnek érzem a gasztronómia mélyebb megértését.  A szakmai alázat, a türelem és a precízitás kiemelten fontos számomra, melyet a kísérletezés és a kreativitás kísér az eddigi pályám során.

Sipos Balázs<br />
Sous chef

Sipos Balázs

Sous chef

 

Chéf helyettesként irányítom a mindennapi működést, beleértve az árubeszerzéseket, rendezvényeket és konyhai felügyeletet. Szenvedélyem a változatosság, kreativitás és vendégszeretet. Közösségünk összetartó, a főzés mindenkinek a szenvedélye. Szabadidőmben felfedezem a világot, szeretek túrázni, fotózni és járműveket kutatni. Fontos számomra az ügyfélközpontúság, a tájékozottság és az elhivatottság. A főzés az számomra nem csupán munka. Számonra fontos a hitelesség, önazonosság, mert akkor tud valaki jól teljesíteni a szakmájában ha ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik.

Pintér Alexandra<br />
cukrász

Pintér Alexandra

cukrász

 

Kollégánk a cukrász részleget vezeti, lelkesen és kreatívan alkotva magas minőségű desszerteket. Gyerekkorától vonzotta a cukrászat, és ezen az úton haladva, érettsége után sikeresen elvégezte a cukrász képzést. A munkájában szereti az önkifejezés lehetőségét, és boldogságot talál abban, hogy a desszertek örömet szereznek az embereknek. A csapatával való együttműködésre és a vendégek elégedettségére különösen büszke. Szabadidejében szeret aktívan tölteni az időt a családjával és barátaival. A jó szakembernek számára a szeretet, elkötelezettség és alázat fontosak, valamint a folyamatos fejlődés és a hatékony kommunikáció mind a vendégekkel, mind a kollégákkal.

SALES

spoon-sales-csapat
Faragó Eszter<br />
Rendezvény értékesítő

Hegedűs Erika

Rendezvény értékesítő

 

 

Perjás Noémi Rendezvény értékesítő

Perjás Noémi

Rendezvény értékesítő

 

Értékesítési és rendezvényszervezési területen dolgozom a Spoon the Boat-nál. Utazások inspiráltak a vendéglátás iránt. Szeretem a változatosságot és az emberi kapcsolatokat. Büszke vagyok a gyors beilleszkedésre és pozitív visszajelzésekre. Szabadidőmben sportolok és utazom, versenyszerűen futok. Fontosnak tartom, hogy a vendégek igényeit felismerjem, türelmesen és inspirálóan álljak a megrendelőinkhez.

 

Mészáros Kimberli<br />
Rendezvény értékesítő

Mészáros Kimberli

Rendezvény értékesítő

 

Kimberli a vendéglátásba családja által került, édesapja példája motiválta. Pultosként kezdett fiatalon, és ma a Spoon-on 100 fős rendezvények lebonyolításával büszkélkedhet. Szereti a munkája változatosságát és kreativitását, ami felejthetetlen élményt nyújt a vendégek számára. Szabadidejét családjával, barátaival tölti, és szeret világörökségi helyszínekre utazni. Jellemezi a pontosság, jó kommunikációs készség, az állandó fejlődési vágy, és elkötelezett a szakma iránt.

 

ÉTTEREM

spoon the boat
Búzás Tamás<br />
Étterem vezető

Búzás Tamás

Étterem vezető

 

Már fiatalon vonzott a vendéglátás, örülök hogy most ikonikus helynek vagyok az étteremvezetője. Büszke vagyok rá, hogy a vendégeknek magas színvonalon tuduk élményt nyújtani. Szabadidőmben borokkal foglalkozom, ez a hobbim. Fontos számomra az alázat és a tudás, örülök ha a vendégeink elégedettek.

 

Lánc Tamás<br />
Étterem vezető helyettes

Lánc Tamás

Étterem vezető helyettes

 

Spoon the Boat-on Üzletvezető helyettese vagyok, részt veszek a napi üzemeltetésben, árubeszerzésben, vendéglátásban és csapatirányításban. A gyerekkori konyhai élményeim inspiráltak a pályaválasztásnál, Nagymamám révén imádtam a konyhában sündörögni. Szeretem a kihívásokat és az emberekkel való kapcsolatot. Büszke vagyok, hogy egy összetartó csapat tagjaként dolgozom. Szabadidőmben élvezem a természetet, utazom és felfedezem más kultúrákat és ételeket is.

 

Lakatos Fanni<br />
Bankett vezető

Lakatos Fanni

Bankett vezető

 

Diákként a Groupama Arénában kezdtem a vendéglátásban, ahol szerelmes lettem a rendezvényfelszolgálásba. Azóta is az izgalom és fejlődés hajt. Több száz fős események szervezése a Spoonnál a büszkeségem. Szabadidőmben túrázom, biciklizek és új sportokat próbálok ki. Fontos számomra a vendégközpontúság és a folyamatos fejlődés.