
szakmai vezető

ügyvezető igazgató

Executive chef
Mint Executive chef, feladatom a márka hosszú távú képviselete és fejlesztése. A vendéglátás szenvedélye már fiatalon megfogott, és az eltelt évek alatt egyre mélyebb tudássá vált.
A munkámban azt kedvelem, hogy megőrizhetem és újra felfedezhetem az elfeledett tradíciókat, miközben egyfajta tájékozódási pontként szolgálok a csapatnak. Büszke vagyok arra, hogy képviselhetem a Spoon márkát, és egy tehetséges konyhai csapat élén állhatok.
Szabadidőmben ismerkedem a szakmám minden aspektusával, mert szívügyemnek érzem a gasztronómia mélyebb megértését. A szakmai alázat, a türelem és a precízitás kiemelten fontos számomra, melyet a kísérletezés és a kreativitás kísér az eddigi pályám során.

Sous chef
Chéf helyettesként irányítom a mindennapi működést, beleértve az árubeszerzéseket, rendezvényeket és konyhai felügyeletet.
Szenvedélyem a változatosság, kreativitás és vendégszeretet. Közösségünk összetartó, a főzés mindenkinek a szenvedélye. Szabadidőmben felfedezem a világot, szeretek túrázni, fotózni és járműveket kutatni. Fontos számomra az ügyfélközpontúság, a tájékozottság és az elhivatottság.
A főzés az számomra nem csupán munka. Számonra fontos a hitelesség, önazonosság, mert akkor tud valaki jól teljesíteni a szakmájában ha ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik.

cukrász
Mint Executive chef, feladatom a márka hosszú távú képviselete és fejlesztése. A vendéglátás szenvedélye már fiatalon megfogott, és az eltelt évek alatt egyre mélyebb tudássá vált.
A munkámban azt kedvelem, hogy megőrizhetem és újra felfedezhetem az elfeledett tradíciókat, miközben egyfajta tájékozódási pontként szolgálok a csapatnak. Büszke vagyok arra, hogy képviselhetem a Spoon márkát, és egy tehetséges konyhai csapat élén állhatok. Szabadidőmben ismerkedem a szakmám minden aspektusával, mert szívügyemnek érzem a gasztronómia mélyebb megértését.
A szakmai alázat, a türelem és a precízitás kiemelten fontos számomra, melyet a kísérletezés és a kreativitás kísér az eddigi pályám során.

Rendezvényszervező
Gyerekkorom óta tudtam, hogy a vendéglátás és a turizmus világában szeretném megtalálni a helyem. Már fiatalon a vendéglátás különböző területein dolgoztam, legyen szó felszolgálásról, pultozásról vagy szállodai recepciós munkáról. Ez a sokoldalú tapasztalat segített abban, hogy megértsem az iparág működését és a vendégszeretet fontosságát.
Egyetemi tanulmányaim alatt, melyet turizmus-vendéglátás szakon végeztem, egy globális desztinációmenedzsmenttel foglalkozó cégnél dolgoztam utazásszervezőként, ahol értékes tapasztalatot szereztem nemcsak a szakmában, hanem a nemzetközi kommunikáció terén is. Folyékonyan beszélek angolul és spanyolul, így könnyedén tudok kapcsolatot építeni a különböző kultúrákból érkező vendégeinkkel.
Rendezvényszervezőként szerencsére a munkám egyben a hobbim is, míg a szabadidőmet leginkább utazásra fordítom. Az emberekkel való kapcsolattartás és a tempós munkavégzés mellett szeretem a kihívásokat, és igyekszem minden helyzetre megoldást találni.

Rendezvényszervező
Kimberli a vendéglátásba családja által került, édesapja példája motiválta. Pultosként kezdett fiatalon, és ma a Spoon-on 100 fős rendezvények lebonyolításával büszkélkedhet.
Szereti a munkája változatosságát és kreativitását, ami felejthetetlen élményt nyújt a vendégek számára. Szabadidejét családjával, barátaival tölti, és szeret világörökségi helyszínekre utazni. Jellemezi a pontosság, jó kommunikációs készség, az állandó fejlődési vágy, és elkötelezett a szakma iránt.
Rendezvényszervező
Rendezvényszervező
Rendezvényszervező

Étterem vezető
Már fiatalon vonzott a vendéglátás, örülök hogy most ikonikus helynek vagyok az étteremvezetője.
Büszke vagyok rá, hogy a vendégeknek magas színvonalon tuduk élményt nyújtani. Szabadidőmben borokkal foglalkozom, ez a hobbim. Fontos számomra az alázat és a tudás, örülök ha a vendégeink elégedettek.

Étterem vezető helyettes
Spoon the Boat-on Üzletvezető helyettese vagyok, részt veszek a napi üzemeltetésben, árubeszerzésben, vendéglátásban és csapatirányításban.
A gyerekkori konyhai élményeim inspiráltak a pályaválasztásnál, Nagymamám révén imádtam a konyhában sündörögni. Szeretem a kihívásokat és az emberekkel való kapcsolatot. Büszke vagyok, hogy egy összetartó csapat tagjaként dolgozom. Szabadidőmben élvezem a természetet, utazom és felfedezem más kultúrákat és ételeket is.

Étterem vezető helyettes
Vendégül látni. A szó nemes értelmében. Élmények, melyek kimozdítanak otthonról. Hitvallásom szerint a vendég/ügyfél élmény kiemelkedő fontosságú bármely étterem vagy rendezvény helyszín életében!
Az elvárásainkhoz mért minőségi fejlődés mindig is része volt a szakmai munkámnak és most is ezen dolgozunk kollégáimmal közösen, kitűzött céljaink elérése érdekében. Hobbimnak is a gasztronómiát tekintem elsősorban, hisz oly sokszínű, szerteágazó terület, hogy mindenki megtalálhatja a számára újat, érdekeset.

Bankett vezető
Diákként a Groupama Arénában kezdtem a vendéglátásban, ahol szerelmes lettem a rendezvényfelszolgálásba. Azóta is az izgalom és fejlődés hajt. Több száz fős események szervezése a Spoonnál a büszkeségem.
Szabadidőmben túrázom, biciklizek és új sportokat próbálok ki. Fontos számomra a vendégközpontúság és a folyamatos fejlődés.
A Spoon The Boat az Eventrend Group tagja.
Az Eventrend Group 1992-ben alakult, több évtizedes tapasztalatával az egyik legismertebb és legelismertebb, független, 100%-ban magyar tulajdonú cégcsoport a hazai vendéglátás, rendezvényszervezés és szálloda üzemeltetés területén. A cégcsoport tagjaként mi is azért dolgozunk, hogy emlékezetes, boldog, életre szóló pillanatokkal, történetekkel gazdagítsuk az emberek életét.