spoontheboat logo

SPOON SZERVEZET

Eventrend-Szabó Ákos

Szabó Ákos

szakmai vezető

Semperger Szabolcs ügyvezető igazgató

Semperger Szabolcs

ügyvezető igazgató

KONYHA

Fekete Tibor Executive chef

Fekete Tibor

Executive chef

Mint Executive chef, feladatom a márka hosszú távú képviselete és fejlesztése. A vendéglátás szenvedélye már fiatalon megfogott, és az eltelt évek alatt egyre mélyebb tudássá vált.

A munkámban azt kedvelem, hogy megőrizhetem és újra felfedezhetem az elfeledett tradíciókat, miközben egyfajta tájékozódási pontként szolgálok a csapatnak. Büszke vagyok arra, hogy képviselhetem a Spoon márkát, és egy tehetséges konyhai csapat élén állhatok.

Szabadidőmben ismerkedem a szakmám minden aspektusával, mert szívügyemnek érzem a gasztronómia mélyebb megértését.  A szakmai alázat, a türelem és a precízitás kiemelten fontos számomra, melyet a kísérletezés és a kreativitás kísér az eddigi pályám során.

Sipos Balázs Sous chef

Sipos Balázs

Sous chef

Chéf helyettesként irányítom a mindennapi működést, beleértve az árubeszerzéseket, rendezvényeket és konyhai felügyeletet.

Szenvedélyem a változatosság, kreativitás és vendégszeretet. Közösségünk összetartó, a főzés mindenkinek a szenvedélye. Szabadidőmben felfedezem a világot, szeretek túrázni, fotózni és járműveket kutatni. Fontos számomra az ügyfélközpontúság, a tájékozottság és az elhivatottság. 

A főzés az számomra nem csupán munka. Számonra fontos a hitelesség, önazonosság, mert akkor tud valaki jól teljesíteni a szakmájában ha ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik.

Pintér Alexandra cukrász

Pintér Alexandra

cukrász

Mint Executive chef, feladatom a márka hosszú távú képviselete és fejlesztése. A vendéglátás szenvedélye már fiatalon megfogott, és az eltelt évek alatt egyre mélyebb tudássá vált.

A munkámban azt kedvelem, hogy megőrizhetem és újra felfedezhetem az elfeledett tradíciókat, miközben egyfajta tájékozódási pontként szolgálok a csapatnak. Büszke vagyok arra, hogy képviselhetem a Spoon márkát, és egy tehetséges konyhai csapat élén állhatok. Szabadidőmben ismerkedem a szakmám minden aspektusával, mert szívügyemnek érzem a gasztronómia mélyebb megértését. 

A szakmai alázat, a türelem és a precízitás kiemelten fontos számomra, melyet a kísérletezés és a kreativitás kísér az eddigi pályám során.

SALES

SPOON Schneider Anna értékesítő

Schneider Anna

Rendezvényszervező

Gyerekkorom óta tudtam, hogy a vendéglátás és a turizmus világában szeretném megtalálni a helyem. Már fiatalon a vendéglátás különböző területein dolgoztam, legyen szó felszolgálásról, pultozásról vagy szállodai recepciós munkáról. Ez a sokoldalú tapasztalat segített abban, hogy megértsem az iparág működését és a vendégszeretet fontosságát.

Egyetemi tanulmányaim alatt, melyet turizmus-vendéglátás szakon végeztem, egy globális desztinációmenedzsmenttel foglalkozó cégnél dolgoztam utazásszervezőként, ahol értékes tapasztalatot szereztem nemcsak a szakmában, hanem a nemzetközi kommunikáció terén is. Folyékonyan beszélek angolul és spanyolul, így könnyedén tudok kapcsolatot építeni a különböző kultúrákból érkező vendégeinkkel.

Rendezvényszervezőként szerencsére a munkám egyben a hobbim is, míg a szabadidőmet leginkább utazásra fordítom. Az emberekkel való kapcsolattartás és a tempós munkavégzés mellett szeretem a kihívásokat, és igyekszem minden helyzetre megoldást találni.

Mészáros Kimberli Rendezvény értékesítő

Mészáros Kimberli

Rendezvényszervező

Kimberli a vendéglátásba családja által került, édesapja példája motiválta. Pultosként kezdett fiatalon, és ma a Spoon-on 100 fős rendezvények lebonyolításával büszkélkedhet.

Szereti a munkája változatosságát és kreativitását, ami felejthetetlen élményt nyújt a vendégek számára. Szabadidejét családjával, barátaival tölti, és szeret világörökségi helyszínekre utazni. Jellemezi a pontosság, jó kommunikációs készség, az állandó fejlődési vágy, és elkötelezett a szakma iránt.

 

Czikó Lejla

Rendezvényszervező

Csehi György

Rendezvényszervező

Bodnár-Lajkó Anna

Rendezvényszervező

ÉTTEREM

Búzás Tamás Étterem vezető

Búzás Tamás

Étterem vezető

Már fiatalon vonzott a vendéglátás, örülök hogy most ikonikus helynek vagyok az étteremvezetője.

Büszke vagyok rá, hogy a vendégeknek magas színvonalon tuduk élményt nyújtani. Szabadidőmben borokkal foglalkozom, ez a hobbim. Fontos számomra az alázat és a tudás, örülök ha a vendégeink elégedettek.

Lánc Tamás

Lánc Tamás

Étterem vezető helyettes

Spoon the Boat-on Üzletvezető helyettese vagyok, részt veszek a napi üzemeltetésben, árubeszerzésben, vendéglátásban és csapatirányításban.

A gyerekkori konyhai élményeim inspiráltak a pályaválasztásnál, Nagymamám révén imádtam a konyhában sündörögni. Szeretem a kihívásokat és az emberekkel való kapcsolatot. Büszke vagyok, hogy egy összetartó csapat tagjaként dolgozom. Szabadidőmben élvezem a természetet, utazom és felfedezem más kultúrákat és ételeket is.

Palotai Péter - Étterem vezető helyettes

Palotai Péter

Étterem vezető helyettes

Vendégül látni. A szó nemes értelmében. Élmények, melyek kimozdítanak otthonról. Hitvallásom szerint a vendég/ügyfél élmény kiemelkedő fontosságú bármely étterem vagy rendezvény helyszín életében!

Az elvárásainkhoz mért minőségi fejlődés mindig is része volt a szakmai munkámnak és most is ezen dolgozunk kollégáimmal közösen, kitűzött céljaink elérése érdekében. Hobbimnak is a gasztronómiát tekintem elsősorban, hisz oly sokszínű, szerteágazó terület, hogy mindenki megtalálhatja a számára újat, érdekeset.

Lakatos Fanni Bankett vezető

Lakatos Fanni

Bankett vezető

Diákként a Groupama Arénában kezdtem a vendéglátásban, ahol szerelmes lettem a rendezvényfelszolgálásba. Azóta is az izgalom és fejlődés hajt. Több száz fős események szervezése a Spoonnál a büszkeségem.

Szabadidőmben túrázom, biciklizek és új sportokat próbálok ki. Fontos számomra a vendégközpontúság és a folyamatos fejlődés.