ESKÜVŐI SZERTARTÁS

BUDAPEST

PANORÁMÁJÁBAN

Fogadj örök hűséget egész évben a város szívében!

A Lánchíd lábánál a Budai Várral szemben a Dunán a Spoon hajón lenyűgöző esküvőd lesz!

Eldöntöttétek – együtt élitek le az életet. Pecsételjétek meg szívetek szeretetét az esküvői szertartással a város fényeiben, a Spoon hajó télikertjében.

Legyen olyan esküvőtök, mint a romantikus filmekben! Az Ökumenikus Egyház lelkésze egész évben esket a hajó fedélzetén felekezetközi szertartásban.

A hajó teraszán pedig lehetőség van koktélparti megrendezésére, melynek hangulatáról a Budai vár és a Lánchíd gondoskodik.

LAST MINUTE? Nem probléma!
Hirtelen esemény miatt azonnal házasodtok? Nálunk minden lehetséges.

ESKÜVŐI SZERTARTÁS – A TÖKÉLETES ÉLMÉNY

ESKETÉS LÉLEKKEL

A házasságotok alapja egy ígéret. Annak ígérete, hogy kitartotok egymás mellett jóban és rosszban, egy életen át. Ezt az ígéretet teszitek meg az esküvői szertartásban, amelyet az Ökumenikus Egyház lelkésze celebrál.

A szertartás a filmekben is látott intim, könnyed, és jó hangulatú, miközben a hagyományos egyházi esketés elemei is jelen vannak. A lelkész 20 éve segíti a párokat. A vendégek és a család számára is élmény a szertartás.

Az esküvői szertartás menetét és hátterét megismerheted a keresztenyegyhaz.hu weboldalon, ahol a kérdéseidre is választ kapsz közvetlenül. 

WELCOME FOGADÁS

A szertartás előtt fél órával gyülekezik a násznép, akiket rostos üdítővel, ásványvízzel, kiváló gyöngyöző borral várunk. Az asztalon különleges házias pogácsaválogatás.

PEZSGŐS KOCCINTÁS

Az esketési szertartás után pezsgővel koccint a násznép, gratulál az ifjú párnak, és lehetőség van a közös csoportképek elkészítésére is a Duna lenyűgöző 360 fokos panorámájában.

{

Felejthetetlen élmény

Mindenkinek felejthetetlen élmény volt az esküvő. Lenyűgöző volt a naplementében kimondani az igent.

{

Látvány, ízek, hangulat

Három dologban nem voltunk kompromisszumképesek. A látványban, a jó ízű ételekben és a tökéletes hangulatban. Mindez egy helyen – ez a Spoon.

{

Elegancia

Németországból hazatérve olyan helyszínben gondolkodtunk, ami elegáns, de mégis otthonos. Így a borsodi mamikám és a stuttgarti barátok is jól érezték magukat.

{

Modern és laza

Tudtuk, hogy a vendégeinket le akarjuk nyűgözni – az esküvő első órájában. Utána viszont egy modern és laza bulit akartunk. Bejött. Mindkettő.

{

*****

Öt csillagos. Minden. Még a WC is. És engem ismerve ez a legnagyobb dícséret. 

{

Nyugalom és ünnep

Annyira feszült voltam az esküvőre készülve, hogy a nagy napon nyugalmat akartam. Hogy minden a helyén legyen amikor ünnepelek. Köszönöm, hogy megkaphattam.

Kérj ajánlatot 2023 évi esküvődre

Kollégáink 24 órán belül visszajeleznek és rövid határidővel megkapod ajánlatunkat.