ESKÜVŐ

BUDAPEST

SZÍVÉBEN

Ünnepeld az esküvőd a Duna panorámájában!

A Lánchíd lábánál a Budai Várral szemben a Dunán a Spoon hajón lenyűgöző esküvőd lesz!

A hajó teraszán lehetőség van szertartás és koktélparti megrendezésére, melynek hangulatáról a Budai vár és a Lánchíd gondoskodik.

Három különböző hangulatú étterem biztosítja a felejthetetlen eseményt, páratlan panorámával, körasztalos vagy táblaasztalos elrendezéssel, tánctérrel. Vacsorák kínálatában mind a felszolgált, mind a svédasztalos kínálat megtalálható.

Célunk, hogy ne csak gasztronómiai élményt, hanem különleges látványt is kapjon a hozzánk betérő Vendég. 

3 HELYSZÍN A TÖKÉLETES ÉLMÉNYÉRT

spoonboat-Lounge-terem-2

LOUNGE TEREM

Esküvőhelyszín 100 főig

Könnyed elegancia és rendezvény helyszín. A terem befogadó képessége 130 fő, mely a legkülönbözőbb elrendezésekben ölt formát.

A belső design lehetőséget biztosít arra, hogy az elegáns hangulatot kereső vendégek egy igazi lounge élménynek legyenek részesei. A falon a közös fotók pörögnek a kijelzőkön, a bárpultban pedig a kiváló mixerek. A Budai Vár – Lánchíd panorámája pedig mindent felülmúl.

CAFE TEREM

Esküvőhelyszín 60 főig

Arany pompa és páratlan elegancia jellemezi a Cafe termünket. Első osztályú étterem, mely 80 fős befogadó képességével alkalmas a családi rendezvények lebonyolításához. A Budavári Palota az ablakokkal szemben helyezkedik el, annak festői látképe végigkíséri az ebédet vagy a vacsorát. 

Ideális a kisebb létszámú esküvők megszervezésére is, hiszen a helyiség elrendezése otthonos, bensőséges.

TÉLIKERT

Esküvőhelyszín 30 főig

A város felett vár a varázslatos üvegterem, minden oldalról ablakokkal. A fűtés és a hűtés a teljesen zárt termek kényelmét biztosítja.

Az esküvői szertartás helyszíne 60 főig. Minden évszakban tökéletes választás a polgári szertartáshoz vagy akár a kihelyezett egyházi szertartáshoz. A télikert folytatásában kültéri szertartás is tartható a ponyvatető árnyékában.

{

Felejthetetlen élmény

Mindenkinek felejthetetlen élmény volt az esküvő. Lenyűgöző volt a naplementében kimondani az igent.

{

Látvány, ízek, hangulat

Három dologban nem voltunk kompromisszumképesek. A látványban, a jó ízű ételekben és a tökéletes hangulatban. Mindez egy helyen – ez a Spoon.

{

Elegancia

Németországból hazatérve olyan helyszínben gondolkodtunk, ami elegáns, de mégis otthonos. Így a borsodi mamikám és a stuttgarti barátok is jól érezték magukat.

{

Modern és laza

Tudtuk, hogy a vendégeinket le akarjuk nyűgözni – az esküvő első órájában. Utána viszont egy modern és laza bulit akartunk. Bejött. Mindkettő.

{

*****

Öt csillagos. Minden. Még a WC is. És engem ismerve ez a legnagyobb dícséret. 

{

Nyugalom és ünnep

Annyira feszült voltam az esküvőre készülve, hogy a nagy napon nyugalmat akartam. Hogy minden a helyén legyen amikor ünnepelek. Köszönöm, hogy megkaphattam.

Esküvői szertartás a város szívében

Minden irányból a lenyűgöző panoráma vesz körbe az egész évben működő télikertben

A vendégeid az esküvői szertartás előtt a Spoon hajó legfelső szintjén, a 360 fokos dunai panorámában gyülekeznek. Kezükben egy pohár ital, szól a kellemes zene, a hajó fedélzetén pedig készen áll a szertartáshelyszín, aminek kiváló háttere a Budai vár, a Várkert bazár, a Lánchíd, a Vígadó környéke, a Pesti Korzó.

Az esküvői szertartásod lehet kapitányi szertartás, hajós esküvő, szimbolikus szertartás, kihelyezett egyházi szertartás és az anyakönyvvezető is helyszínre jöhet.

Az esküvői szertartás után csodálatos csoportképek készülnek – főleg a „blue hour” idején!

3 AJÁNLÁS A TÖKÉLETES ÉLMÉNYÉRT

CEREMÓNIAMESTER

álomesküvő helyett – igazi

Nektek csak egy esélyetek van, hogy az esküvőtök tökéletes legyen. A Ceremóniamester Szövetség tagjai azonban évente többszáz esküvőn kell bizonyítsanak. Angolul, németül és magyarul kulturáltan megszólaló, a Ti napotokat minden szempontból segítő ceremóniamestert találhattok ebben a csapatban.

EGYHÁZI ESKÜVŐ

ökumenikus szertartás

A házasságotok egyetlen ígéretre épül: kitartotok egymás mellett egy életen át. Erre segít felkészülni az Ökumenikus Egyház lelkésze, aki a romantikus filmekből ismert esküvői szertartáshoz hasonlót celebrál nektek. Szívvel és lélekkel. Anyakönyvvezetővel közösen is tartható az egyházi szertartás egyben.

GOSPEL ESKÜVŐ

felszabadít, ráhangol, feltölt

Az élő zene ereje tölti fel az esküvőt, amikor a szertartáson a 3 fős Together Gospel Singers gospel kórus énekel. A brit királyi esküvőn is elhangzó „Stand by me” mellett több dal is színesíti a szertartást és akár a vendégvárás idejét is. A kedvenc dalotokat pedig örömmel éneklik el nektek a szertartás bevonulásakor.

Kérj ajánlatot 2024 évi esküvődre

Kollégáink 24 órán belül visszajeleznek és rövid határidővel megkapod ajánlatunkat.