Szilveszteri vacsora

Töltse a szilvesztert gyönyörű dunai kilátásban a Lánchíd lábánál álló Spoon the Boat hajón!

A Spoon hajó fedélzetén 5 fogásos felszolgált vacsorával, és hozzá társított finom borokkal várjuk! A szórakozásról pedig különleges produkciók gondoskodnak.

 

Vacsora és program

Hozza el kedvesét egy különleges programra, vagy nyűgözze le partnereit egy ünnepi vacsorával, a város szívében a Spoonon.

2022.december 31.

Vendégérkezés 18 órától

1052 Budapest, Vigadó téri hajóállomás, 3. ponton

Információ

Buzás Tamás étteremvezető
+36 30 685 8517
b.tamas@spoonboat.hu

Ajánlat:

Ár: 64.000 Ft / fő + 15% szervízdíj a vacsorajegy ára 

a FOGLALÁS díja 20.000 Ft/fő

(Foglalásnál kérjük jelezze az érzékenységeket és az esetleges vegán menü igényt.)

Az ár tartalmazza:

  • welcome pezsgő
  • 5 fogásos felszolgált vacsora
  • borkínálat a fogásokhoz
  • korlátlan alkoholmentes italok
  • előadások a fogások között
  • éjféli pezsgő koccintáshoz
  • újévi fogások

    Menü:

    Gourmet szilveszter menü:

    • Welcome: Hungária Grand Cuveé Brut
    • Wakame saláta, tonhalpehely, rákszirom (4, 11, 2, 6)
      • Ozeki Karatamba Honjozo Saké
    • Kacsamáj terrine, ököruszály, málnával, kaláccsal (1, 7, 12, 3)
      • Disznókő Sárgamuskotály Late Harvest
    • Sült véreshurka, St. Jakab kagylóval salátával, dióval (1, 8, 7, 2, 6, 4)
      • Dobosi Bio Kéknyelű
    • Borjúszűz és mirigy, édesburgonyával, gesztenyével, brokkolínivel (1, 7, 3, 9, 12, 6)
      • Günzer Tamás Ördögárok Merlot
    • Szilvás Dulcey Royal csokimousse (1, 7, 8, 3)
      • Zardetto Prosecco

     Gourmet szilveszter vegán menü 

    • Guacamole, gránátalmával, fagyitölcsérben
    • Paradicsom tatár, tabulé, szárított gyökérzöldségek
    • Karamellizált karfiol, dió
    • Padlizsán parmantie grill zöldségekkel
    • Vegán sajt torta

    Éjféli kínálat

    • Korhely consome, mini töltött káposztával, tejfölhabbal
    • Újévi lencsefőzelék

      Éjféli koccintáshoz: Hungária Rose Brut

      Allergének listája 

      1. Glutént tartalmazó gabonák | 2. Rákfélék | 3. Tojás | 4. Hal | 5. Földimogyoró | 6. Szójabab | 7. Tej | 8. Diófélék | 9. Zeller | 10. Mustár | 11. Szezámmag | 12. Kén-doixid