Martin’s day Chef’s Offer

Valid from:

 2024.11.05-2024.11.30.

1052 Budapest, Vigadó téri hajóállomás, 3. ponton

Information

Buzás Tamás restaurant manager
+36 30 685 8517
b.tamas@spoonboat.hu

Martin’s Day Goose Menu

Appetizer

Füstölt liba rillett, birs almatatár, karamellizált hagyma

Smoked goose rillettes,
quince chutney, caramelized onion

13,50 €

1,7,12

Soup

Libaragu leves, maceszgombóc, marrokói citrom,parmezán

Goose ragout soup, matzo balls,
moroccan lemon, parmesan

8,50 €

1,3,6,7,9,12

Warm Appetizer

Rántott libamáj, kakkukfűves polenta, portói körte

Breaded goose liver,
thyme polenta, port poached pear

13,50 €

1,3,6,7,9,12

Main course

Burgundi libamell, sütőtök fánk, mogyoró

Burgundy goose breast, pumpkin
doughnut, hazelnut

20,29 €

1,3,5,7

Dessert

Amarena meggy mousse, gesztenye, dió

Amarena cherry mousse,
chestnut, walnut

8,50 €

1,3,7,8,12

The items can be ordered individually or in a menu.

The menu is available in two versions:
– Amuse bouche + Appetizer + Soup + Main course + Dessert
– Amuse bouche + Soup + Warm Appetizer + Main course + Dessert

Full menu price: 43,82 €

Allergens

1. Gluten I 2. Crustaceans I 3. Eggs I 4. Fish I 5. Peanuts I 6. Soya I 7. Milk I 8. Tree nuts
9. Celery I 10. Mustard I 11. Sesame I 12. Sulphites I 13. Lupin I 14. Mollusc

New Wine

glass – 1 dl

Taschner Irsai Olivér 2024 – Sopron
1 490 Ft – 4,38 €

SzentPéteri Néro Rosé 2024 – Kunság
1 490 Ft – 4,38 €

Vylian Bogyólé 2024 – Villány
1 490 Ft – 4,38 €

Újbor

bottle – 0,75 l

Taschner Irsai Olivér 2024 – Sopron
9 990 Ft – 29,38 €

SzentPéteri Néro Rosé 2024 – Kunság
9 990 Ft – 29,38 €

Vylian Bogyólé 2024 – Villány
9 990 Ft – 29,38 €

15 % service charge is added to grand total – 1€ / 340 F