PRIVÁT ADVENT

BUDAPEST

PANORÁMÁJÁBAN

Szervezz saját karácsonyi vásári hangulatot Budapest szívében!

A Lánchíd lábánál a Budai Várral szemben a Dunán a Spoon hajón megidézzük az adventi vásárokat

Az idén elmaradnak a nagy tömeges karácsonyi vásárok, nem jön össze a csapat a céges karácsonyi bulin, nem lehet együtt elbúcsúzatni az évet… hacsak…

Privát kültéri karácsonyi vásári hangulat

Budapest szívében a Spoon hajó panoráma fedélzetén lenyűgöző látvány, sárga fényben csillogó Budapest, karácsonyi dekoráció, forralt bor, grog, sült gesztenye, fahéj illat, diós kürtőskalács és melegedő “hütte” várja a céges csoportokat.

Biztonságos ünnep

A külső fedélzet szabadtéri rendezvényre alkalmas, a létszámot 80 főben maximalizáltuk, és minden folyamatosan az előírások szerint fertőtlenítünk. A kiszolgálást az MTÜ ajánlása alapján végezzük.

CÉGES ADVENT – A TÖKÉLETES ÉLMÉNY

PRIVÁT ADVENT CSOMAG

A panoráma fedélzet három részre tagolva várja a rendezvényt:

  • az orrban a bárpult körül forralt borral, finom falatokkal, hangulatos dekorációval,
  • a hajó közepén a télikertben melegedővel,
  • a teraszon a dohányzó területtel.

A maximális létszám 80 fő, az alőírások szerint betartva a védőtávolságot. A hajót kizárólagosan kapja meg egy megrendelő. 

WELCOME FOGADÁS

Az érkezésekor mindenki választhat a meleg italok közül: puncs, forralt bor, grog, tea várja a vendégeket. A felszolgálók pogácsát, karácsonyi sós süteményeket kínálnak körbe. 

KARÁCSONYI FALATOK

A vendéglátást hagyományos karácsonyi ételek válogatásából állítjuk össze. Könnyen elfogyasztható falatokra adagolva mindenki mindent megkóstolhat.

KARÁCSONYI VÁSÁR HANGULAT

Az elmaradhatatlan sült gesztenye, gyömbéres sütemény, mézeskalács, kürtős kalács, … ahogy a nagymamák készítik. A dekorációt a fényfüzérek és a karácsony határozza meg.

Kérj ajánlatot céges adventi programra most

Kollégáink 24 órán belül visszajeleznek és rövid határidővel megkapod ajánlatunkat.

1
Tervezett vendégszám