Chef’s Offers – April

Valid:

from 01.04.2025

1052 Budapest, Vigadó téri hajóállomás, 3. ponton

Information

Tamás Buzás Restaurant Manager
+36 30 685 8517
b.tamas@spoonboat.hu

Soup

Fokhagymakrémleves, sült csicseriborsó

Garlic cream soup, roasted chickpeas

2490 Ft / 7.11 €

1,3,7,12

Lounge menu

Eggs Benedict, avokádó

 Eggs Benedict, avocado

3 990 Ft / 11,4 €

1,3,7

  • SzentPéteri Néro Rosé 2024 - Kunság Spoon Préselő Borház Habzó Hárs – 2023 – Tokaj

glass – 3790 Ft / 11,15 €

Eggs Benedict, prosciutto cotto

 Eggs Benedict, prosciutto cotto

4 690 Ft / 13,4 €

1,3,7

  • SzentPéteri Néro Rosé 2024 - Kunság Spoon Préselő Borház Habzó Hárs – 2023 – Tokaj

glass – 3790 Ft / 11,15 €

Eggs Benedict, füstölt lazac, paraj

Eggs Benedict, smoked salmon, spinach

4 990 Ft / 14,26 €

1,3,4,7

  • SzentPéteri Néro Rosé 2024 - Kunság Spoon Préselő Borház Habzó Hárs – 2023 – Tokaj

glass – 3790 Ft / 11,15 €

Gambas pil pil

 Gambas pil pil

4 990 Ft / 14,26 €

 2,7,12

  • SzentPéteri Néro Rosé 2024 - KunságVáli Pinot noir Rosé 2023 - Badacsony

glass – 1 790 Ft /5,26 €

Bolognai tagliettele

Bolognese tagliatelle

4 690 Ft / 13,40 €

 1,3,9,12

  • SzentPéteri Néro Rosé 2024 - KunságMaul Vízió 2021 (Kékfrankos-Syrah-Cabernet Franc-Merlot)- Villány

glass – 1 790 Ft / 5,26€

Rántott szűzérmék, bajor burgonyasaláta

 Breaded pork medallions, Bavarian potato
salad

5 290 Ft / 15,11 €

1,3,7,9

  • SzentPéteri Néro Rosé 2024 - KunságKonyári Loliense (Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc) 2021 - Balatonlelle

glass – 2 990 Ft – 8,79 €

Dessert

Tojáslikőr mousse, passió, banán

 Egg liqueur mousse, passion fruit, banana

3 090 Ft / 8,83 €

 1,3,7,8

Items can be requested individually and in a menu.
Drinks are not included in the price.

Menu offer:

Garlic cream soup, roasted chickpeas
Bolognese tagliatelle
Egg liqueur mousse, passion fruit, banana
 
3 course menu price: 8 000 Ft / 23,52 €

15% service fee will be charged

List of allergens:

1. gluten I 2. crustaceans I 3. eggs I 4. fish I 5. peanuts I 6. soya beans I 7. milk I 8. nuts I 9. celery I 10. mustard I
11. sesame seeds I 12. sulphur dioxide I 13. lupins I 14. molluscs